Sponsorkliks

Sponsorkliks


Waarschijnlijk koop je al regelmatig via het internet. Met SponsorKliks kun je nu zelf heel een gemakkelijk financiële bijdrage leveren aan Zanggroep LOS, zonder dat het je een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via onder andere Thuisbezorgd.nl en wij ontvangen geld in de clubkas. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook direct naar ons. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Zanggroep LOS ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de sponsorklikwebsite. Voor jou een kleine moeite en voor ons directe inkomsten!


Hoe werkt het?


Heel simpel. De aangesloten webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Zanggroep LOS. Of u nou rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt gewoon hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij  hier direct van!

Een kleine opsomming van een aantal webwinkels die meedoet met deze actie:


  • Bol.com
  • Wehkamp
  • Coolblue
  • Booking.com
  • Mediamarkt
  • Hema
  • Philips
  • etc.


Ga voor een overzicht van alle winkels naar de Zanggroep LOS SponsorKliks-pagina of klik op bovenstaande SponsorKliks-afbeelding. Er verschijnt dan een nieuwe pagina met alle webwinkels die meedoen. Vergeet niet te drukken op de "Toon Alle Winkels"-knop voor een overzicht van alle winkels. Wanneer je met de muis over de afbeelding van een winkel beweegt, komt het percentage tevoorschijn hoeveel van jouw inkopen naar Zanggroep LOS gaat. Met één keer klikken word je doorgelinkt naar de betreffende website. Je ziet heel kort een pagina met het Zanggroep LOS logo om aan te geven dat van alle aankopen die je op dat moment doet, een percentage naar ons gaat. 

Nog makkelijker: download Sponsorklik app!

Het is nog makkelijker om ons te steunen met behulp van de SponsorKliks app. De app is gratis verkrijgbaar voor Android- en Apple iOS-apparaten.

Na installatie van de app hoef je maar één keer je sponsordoel te selecteren.

De app toont altijd de actuele stand van de inkomsten voor Zanggroep LOS en je kunt direct winkelen of de prijs van een product vergelijken zodat je niet teveel betaalt.


Ook word je op de hoogte gehouden van transacties van jouw sponsordoel en ontvang je af en toe aanbiedingen. Mocht je die niet willen ontvangen dan kan je dat in de app instellingen uitzetten.

LET OP: volg altijd de link vanuit SponsorKliks (app of website) om naar een webwinkel te gaan


Downloaden

De Sponsorklik app is te downloaden via de beide stores, Appstore (iOS) en Playstore (Android):