Total LOS beleving

DE TOTAL LOS BELEVING

Zin in een avond pure verwennerij van oren, ogen en smaakpapillen? Kom dan naar de Total LOS beleving! De Ladies On Stage rollen de rode loper voor je uit, want dit wordt een onvergetelijke avond.

 

Dompel je onder in een wereld van theater, zang, dans en muziek. Het wordt een avond die als een warme deken over je heen valt. Laat je inspireren door een variatie aan creatieve acts. Cabaretesk, vol met humor en een goede dosis sexyness.

En natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

 

En last, maar zeker niet least: met de LADIES ON STAGE on the main stage!

 

Op 16 maart opent het theater om 19:00 uur haar deuren en gaat de Total LOS-beleving van start. Je bent dan al van harte welkom!

 

Kaarten kosten €17,50 (excl €1 reserveringskosten) en zijn via deze knop te bestellen:

 

 

 

 

 

 

De voorbereidingen voor de Total LOS Beleving zijn natuurlijk in volle gang. Er zijn diverse commissies opgericht binnen de Zanggroep die ieder een ander gedeelte voorbereiden. Wat ze zoal doen, kun je zien op deze tweewekelijkse volgs:

NB: dit wordt geen avondje theater onderuit in de stoel gezakt, maar een dynamische avond vol beweging voor iedereen. Staand, dansend, met een drankje in de hand: kom het beleven!

SPONSORS

De Total LOS beleving wordt mede mogelijk gemaakt door vele sponsors. Hier zijn we zeer dankbaar voor! Deze sponsors zullen we op deze pagina en op Facebook de komende periode vermelden en bedanken.

 

Wilt u LOS en de Beleving ook een warm hart toedragen? Kijk dan hier voor de mogelijkheden! Sponsort u(w bedrijf) bijvoorbeeld voor €500, dan komt LOS als tegenprestatie bij u optreden!

 

Onze sponsors: (klik op het logo voor meer informatie)